Богата вдовица, която твърди, че е имала афери с над 100 женени мъже само в рамките на 10 години, твърди, че изневярата може да е добра за брака. „Аз съм перфектното решение“, твърди още тя, пише в. "Дейли Мейл".
Финансовият консултант Гуенет Лий, която е на 47 години, казва, че половината от съпругите на мъжете, с която тя е била, знаят за аферите им, но си затварят очите, защото не искат да правят секс, а искат съпрузите им да са щастливи.

Бившата моделка от Челси казва още, че не се чувства виновна заради аферите си, защото много от семействата биха се разпаднали, ако мъжете не можеха да изпускат пара с нея. Сърдечната болка от развода би била много по-лоша за техните семейства, убедена е тя.  

„Знам, че много хора ще ме заклеймят за това, което правя, но аз въобще не съжалявам, защото искрено вярвам, че по този начин аз помагам за запазването на брака им. Толкова много бракове във Великобритания са в криза, по-специално двойките на средна възраст с деца“, казва тя.

„Примерно, те са заедно от 15 години, водят много зает и изпълнен със стрес живот, съчетавайки кариера с грижите за децата. За много жени, по-специално секса, спира да е важен и изчезва от седмичния график. За повечето жени това е добре, защото те го заместват с емоциите от приятелите и децата. Но така се появяват много мъже, които искат секс и приключения – те не искат да изоставят своите съпруги, но пък искат да изпуснат пара“, обяснява още тя.

„Аз съм перфектното решение за тях. Можем да излезем и да се забавляваме, а те знаят със сигурност, че аз няма да им цъфна на прага и да ги издам на жените им, или да искам да се разведат с тях заради мен“, казва още палавата финансистка.

„Да спиш с някой друг може да е добре за брака ти. Така се сваля напрежението от много жени, чието либидо е умряло, а и мъжете така са щастливи. Очевидно, и обратното също е истина. Когато мъжът се откаже от секса, много жени си намират любовници, но остават верни на съпрузите си“, смята Гуенет.

Превод и редакция: БЛИЦ