Десетки световни лидери и съпругите им миналия петък се събраха в столицата на Аржентина Буенос Айрес, за да участват в срещата на върха на страните от Г-20. Както при всички подобни събития освен на проблемите, които разглеждаха най-влиятелните политици,  пресата обърна огромно внимание и на тоалетите на нежните им половинки. 

Докато държавните глави мислеха как да спасят този свят, дамите посещаваха различни мероприятия, организирани от съпругата на аржентинския президент Хулиана Авада. 

Вече ви разказахме за уникалните тоалети на половинката на американския президент Мелания Тръмп и дъщеря му Иванка, с които за пореден път успяха да приковат всички погледи към себе си. Днес е редно да обърнем внимание на визията на друга много интересна дама, която дава повод за коментари с всяка своя поява - Брижит Макрон.

Как 65-годишната съпруга на държавния глава на Франция успя отново да се окаже в центъра на вниманието и с какво уникално украшение успя да засенчи всички дами на форума, можете да прочетете в jenata.blitz.bg.