Когато живеехме в Милано с приятелят ми решихме, че е време да сменим апартамента и да си купим нещо наше си. Идеята беше да не е много далеч от центъра на града.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че истинското спасение от комарите се крие само в едно растение.

Не бе отдавна времето, в което от jenata.blitz.bg ви издадохме как да се справите с колорадския бръмбар от раз.

Все пак е добре да ви припомним, че преди да излезете от дома си задължително трябва да оставите лъжица със захар и вода в двора или на терасата, а от jenata.blitz.bg ви разкрихме каква е смайващата причина.

Естествено, не можехме да си позволим скъпарски апартамент в центъра на града и то в нова сграда, освен това винаги сме смятали, че историята на една сграда допринася за чара й.

Наехме агент, който беше много точен и честен. Той винаги изтъкваше плюсовете, но не ни спестяваше и какви са минусите в една сграда. Не очаквах обаче да бъда толкова шокирана от това, което видях в много от жилищата.

Истинско спасение: Направете тези трикччета, от които комарите и мухите бягат (СНИМКИ)

Някои от нещата, на които се натъкнахме, са по-лоши отколкото в някоя порутена и стара панелка. Сега ще ви разкажа за какво точно става въпрос.


Вижте какви шокиращи неща има в къщите в Милано, които плашат повече отколкото недостатъците на стара панелка, на jenata.blitz.bg