В средата на февруари тази година Дженифър Анистън и Джъстин Теру обявиха, че се развеждат. Звездите решиха да не коментират причините за решението си и няколко месеца пазиха пълно мълчание по темата. В един момент обаче и Теру, и Анистън нарушиха мълчанието си и в интервютата си започнаха да коментират и тази болезнена тема. 

Разводът вече е зад гърба им. И двамата се върнаха към нормалния си начин на живот и активно се снимат в сериали и игрални филми. За да рекламират новите си продукции, от време на време се налага да комуникират с пресата. И понякога си позволяват да бъдат много откровени. Тази седмица например звездата от "Приятели" направи разтърсващо признание.  

Дженифър Анистън даде доста лично интервю пред Us Weekly. В него тя най-сетне сложи край на мълчанието си и разкри как е успяла да преживее развода с Теру. И ако във всичките си интервюта бившият й твърди, че раздялата им е била "нежна", с думите си 49-годишната актриса дава да се разбере, че нещата далеч не са били толкова прости.

През какъв ад е минала красивата актриса и как е успяла да преодолее раздялата, можете да прочетете в  jenata.blitz.bg.