Някои младоженци минават на строга диета седмици преди сватбата и мечтаят тялото им да изглежда идеално за най-важния ден в живота им. Те се надяват, че погледите, които привлекат, ще са пълни и с малко завист заради приказната им визия.

Жена удари 320 кила заради любимия си, а после се случи нещо шокиращо

Кой не иска да си има перфектни снимки от сватбата? Какво обаче ще стане, ако имате прекалено много излишни килограми и една седмица преди сватбата не е достатъчна, за да се отървете от тях?

Когато Джон предложи брак на любимата си Кайла, той бленуваше любовта им да е взаимна. В крайна сметка двамата се познават още от детството.

Щастието им обаче би могло да бъде смутено от наднормените килограми на Джон. Поне така си мисли той. „245 килограма хич не са шега“, говори мъжът.

„Млад човек съм, в разцвета на силите си“, добавя той.

Кайла обаче никога не е поставяла условия за любовта си на избраника си. Мъжът обаче сам осъзнава, че външният му вид може да се превърне в тежест за отношенията им. Затова заедно с предложението си за брак, той даде клетва на изгората си, а именно, че ще отслабне каквото и да му коства.


Вижте как изглежда Джон днес и успял ли е да спази обещанието към жена си, на jenata.blitz.bg