Историята на тези двама души е за истинската любов и лъжата, която е в състояние да преобърне живота на всяко семейство. 

Милана и Давид се запознали в болницата. Мъжът постъпил в здравното заведение със силни болки в стомаха, а момичето било лекуващият му лекар.

Истинската любов съществува и разтърсващата история на тази чернокожа жена без ръце и крака е доказателство за това! (СНИМКИ)

Първоначално пациентът само се шегувал с Милана – тя била съвсем млада и наскоро била приключила с образованието си. Но с времето, което прекарал в отделението, мъжът се привързал силно към грижовната лекарка и започнал да я сваля.  

Любов в кадър и омраза в живота: звездните двойки, които не се разбраха извън снимачната площадка

Нещата между тях започнали да се развиват със скоростта на светлината и много скоро двамата станали съпруг и съпруга. През цялото време обаче Давид криел от любимата си огромна тайна, която не му давала мила. Решил да я сподели чак когато съпругата му го дарила с бебе. 

Каква била страшната тайна на Давид и защо толкова усилено я криел от съпругата си, можете да прочетете в jenata.blitz.bg.