Миналите дни Apple обяви цената на най-новия си айфон. За да се сдобиете с устройството, ще трябва да цакате минимум 1000 долара (начална цена). Междувременно момичетата във всевъзможни форуми съветват как любимият да бъде убеден да направи този подарък. Представяме ви съветите, които ще ви помогнат да се сдобиете с желания телефон.

Старая се за теб 

В мрежата всевъзможни гурута учат как да си поискате подарък от любимия. Оказва се, че да се каже в пряк текст, че нещо ти е необходим поради еди какви си причини, не е най-добрата стратегия. Непременно трябва да се хитрува. Ето и примерната програма на "урока".  


При срещата правите "тъжно замислено личице". Вашият човек логично пита какво е станало. В отговор вие наивно и малко по детски отговаряте: "Ядосана съм ти... Искам новия айфон (са убедителност може да добавите "той е толкова симпатичен"). А на тебе сигурно не ти пука, а толкова много го искам, затова и ти се сърдя. Много ми се иска всички да се възхищават на твоето момиче". Обещава се, че този метод ще сработи. Ако първият опит се провали, подхванете темата отново след известно време и кажете: "На тебе, най-вероятно, не ти е до това".

Облечете се красиво  

Опитните "искачки" твърдят, че за изпросването на подарък непременно трябва да се изглежда добре и в добро настроение. Идеално е, ако мъжът също е в добро разположение на духа.  

Добър знак е, ако той вече ви е подарил нещо малко - дошъл е на срещата с 3 рози.  

 

Фото: © РИА Новости/Саид Царнаев

 

Кажете му колко е добър той и колко сте му признателна, а и че може да ви зарадва още повече, ако (в нашия случай) ви подари новия  iPhone,  пишат момичетата във форумите. 

Ако молите с надути устни, то ще предизвикате ефекта на детето в супермаркета. А глезените деца често получават откази.  

"Колко си мил" 

Друг метод, почерпен от женските форуми. Преди да се поиска му изчетете една лекция за това колко е мил той с вас. 

 

Фото: flickr.com/geoliv

 

Не бъдете стиснати с красноречивите думи, пантите трябва с много масло да се смазват, пишат делово момичетата.  

Може да се окаже, че добре се справя с работата, началникът може да го е похвалил, а за капак и вие го боготворите. В крайна сметка мъжът започва да омеква, а вие: "Между другото, ти си ми такъв рицар. Искаш ли да ми помогнеш?". Методът в практиката не е проверяват, но легендата гласи, че работи.  

Подготвителни работи  

Ако вашият мъж не е научен да подарява подаръци, извършете "подготвителни работи", съветват момичетата. 

Оказва се, че е необходимо в течение на една седмица той да бъде молен за дребни неща, които са му по силите. Например, да отвори бутилка вода, да донесе нож от кухнята или нещо подобно. А след това - "Мерси, мили мой (перфектен си, гений и тн.) Без тебе нямаше а се справя".  

Обратният начин 

Купувате си нов телефон, но от възможно най-евтините. В крайна сметка благодарение на това чудо на техниката вас любимият не трябва да ви чува по време на разговор. А социалните мрежи - какво говорите?  

 

Фото: flickr.com/johnkarakatsanis

Фото: flickr.com/johnkarakatsanis

Легендата, а по-скоро опитът, гласи, че в крайна сметка на мъжа ще му писне да чува пукания и съскания вместо вас и ще отиде за нов телефон. Издебнете момента и отидете с него, за да му посочите правилния.  

Не помага? Плачете. Може поне да станете известни 

Момичето Анастасия стана световно известно, след като се опита да измоли от любимия си iPhone 7. Момичето казва, че подаръкът ѝ е бил обещан още преди 5 месеца. След това обаче той предложил да се почака излизането на iPhone 8. Дали момичето все пак се е сдобило с телефон, не е ясно, затова да се твърди, че този метод работи на 100% ,не може.  

Методът, който със сигурност ще сработи  

Ако сте убедени, че вашия живот без новия iPhone няма никакъв смисъл, ходете и си го заработете. Или го вземете на кредит.  

И въобще да не ви пука дали ще изглеждате глупаво, когато влизате в метрото с устройство, което е на цената на малък изтребител. примирете се от рано, че за друго пари няма. Какво значение има, щом вие притежавате телефона, който наистина сте искали. 

Важно уточнение. След година или две ще излезе по-новия модел. Тогава ще трябва да решавате какво да правите със стария. 

Превод и редакция: БЛИЦ