В днешно време все бързаме поради различни причини: да хванем метрото, да не закъснеем за среща и т.н. Нямаме време да спрем и просто да се усмихнем.

Градската среда много се е променила, а с нея и градските момичета. Градските момичета са станали толкова активни, че можеш да ги срещнеш навсякъде.

Ако преди най-честите им места за посещение бяха театри, галерии и музеи, то днес можем да ги видим в бизнес сградите, на работни обяди или коктейли. Те знаят какво искат и как да си го вземат. А какво биха искали еманципираните градски момичета? Изискани и елегантни вещи, разбира се. Не биха се задоволили с нещо, което не подхожда на новото им амплоа.

ASUS осъзнава това и създава за тях смартфон от ново поколение, който да отговаря на техните стандартни. ZenFone 3 е с елегантен дизайн в 3 цвята –черен, златист и бял, подходящ за всеки повод. Освен, че е с перфектна визия, той притежава и свойства, които биха зарадвали всяка жена. Със своето мото „Създаден за фотография“, той би бил перфектния допълващ аксесоар за всяко едно градско момиче, което иска да запечата миговете си на успех.

Разкрасителният му режим за снимки би помогнал на умореното лице да изглежда като излезнало от козметичен салон, а четириосевата оптична стабилизация (OIS)засича и неутрализира движенията на ръката ви, за да се получи най-добрата снимка. ZenFone 3 не иска да си губите и малкото време, което имате и за това само с едно натискане можете да включите камерата си, дори и дисплейът да ви е бил заключен. Всичко това благодарение на ZenMotion. ASUS също така осъзнава, че градските момичета държат и на сигурността на своя телефон, тъй като в него съхраняват важна информация, поради тази причина вграждат в ZenFone3 сензор за пръстов отпечатък, чрез който само вие дами, решавате кой да чете вашите съобщения или да вижда снимките ви.

 Е, градски момичета, какво ще кажете? Искате ли да бъдете „звездата“ в забързания ви свят? Ако отговорът е да – Zenфи-райте се с новия смартфон на ASUS “ZenFone3”.