Обмисляте да си купите нови ножове? Откажете се! Сега може да върнете живота на старите тъпи ножове с гениалния продукт, който 9 от 10-те световно признати готвачи препоръчват.

С това суперлесно за ползване средство винаги ще имате под ръка хубави остри ножове със само няколко движения.
Всичко от което се нуждаете, е неизменно присъстващият в кухнята на всеки професионален готвач прибор. А всички ние знаем, че техните ножове могат да преполовят и пирон.


Най-лесният начин за заточване, съществувал досега

Никога повече няма да ви се налага да хвърляте старите изхабени ножове, нито да купувате нови такива. Сега вече има идеално решение за заточване на ножове – със само 3 движения на ръката всеки нож се превръща в бръснач.

Този невероятно практичен продукт е плод на идеята на трима гениални готвачи. Целта им била да превърнат всеки нож в съвършено остър, за да спестят от времето за рязане на продукти, което улеснява много работата.

В резултат на услията им се появаява невероятното точило Laser Sharpener. То заточва толкова добре, че дори най-тъпите ножове се превръщат в лазерни остриета.

Малкото, но за сметка на това изключително, според възможностите си, точило въодушеви много домакини. Вече не се налага да чакат мъжете си или да молят някой от съседите да им заточи ножа, защото сега могат да се справят сами.


Заточва дори назъбените ножове

Спрете да се ядосвате заради тъпите ножове, с които не може да нарежете нормално филия хляб, домат или друг продукт. С помощта на Laser Sahrpener ще може да заточите добре всеки вид нож.

За това колко качествено е точилото свидетелства и факът, че то възвръща блясъка и остротата дори и на назъбените ножове. То ще изправи и подравни върховете на назъбените ножове и ще им върне остротата, която са имали, когато са били нови.

Нещо повече, с това практично иновативно точило, с което се борави изключително лесно, може да наострите и джобните и ловджийски ножове, както и всеки друг вид нож.

Но Laser Sahrpener не заточва само ножове. Той заточва еднакво добре и кухненски и фризьорски или които и да е било други ножици, които отново ще могат да режат безупречно.В какво се крие неговата тайна

Тайната на точилото Laser Sharpener се крие в заточващата челюст от волфрамов карбид. Тя е изключително здрава, а ръбовете ѝ са заточени с помощта на специална техника за заточване с диаманти. Затова заточващата челюст е подходяща за всички видове сечива, като възможността острието на сечивото да се повреди е сведена на нула.

Острите ръбове ще възвърнат първоначалния блясък дори и на най-тъпите ножове, които сте забравили, че имате. Достатъчно е само да приплъзнете ножа през точилото и той ще изглежда както нов. В зависимост от това колко тъп е ножът, може да се наложи да повторите процедурата няколко пъти, но ще забележите огромна разлика в остротата му още след първото прокарване през заточващите челюсти.

Освен това Laser Sharpener има специална система за вакуумно прилепване, с помощта на която се фиксира лесно върху всяка работна повърхност. Вакуумното дъно предотвратява хлъзгането на точилото по работната повърхност, което го прави напълно безопасно при употреба – няма как да се нараните или порежете.

Тази специална система за вакуумно прилепване ви позволява да заточвате ножа с една ръка без да държите точилото с друга.
Ето защо Laser Sharpener е един практичен прибор, който просто трябва да имате в кухнята си. Единствено с негова помощ ще разполагате със съвършени ножове за рязане на продукти, за които всеки готвач или месар би ви завидял.


Специално намаление за всички читатели

Ако сте влюбени в готвенето и искате да бъдете Мастър шеф във вашата кухня, имаме специална изненада за вас. След разговор с дистрибутора успяхме да издействаме невероятно намаление за всички наши читатели.

Само днес имате възможност да поръчате Laser Sharpener, революционното откритие на трима готвачи, с чиято помощ ще превърнете всеки захабен тъп нож в бръснач. Получавате невероятно намаление от цели 50 %! Така вместо за 98.00 лв, ще дадете само само 49.00 лв за това супер точило.

Но това не е всичко! Ако поръчате Laser Sharpener още днес, имате право и на специална 44-дневна гаранция за възвръщане на парите без въпроси и дискусии. Наистина няма какво да изгубите.

ЗАБЕЛЕЖКА: Заради голямото търсене количествата на Laser Sharpener се разпродават с голяма скорост. Затова побързайте, КЛИКНЕТЕ ТУК и поръчайте своя Laser Sharpener веднага!

Поръчайте Laser Sharpener и със само 3 движения бързо и лесно заточете и най-тъпия нож!