Светът на модата винаги е раздиран от различни скандали. А понякога дори се наблюдава отворена враждебност. Именно в такава обстановка сега назрява нов скандал. 

В неотдавнашно интервю за CNN главният редактор на American Vogue и една от най-влиятелните жени в бранша Анна Уинтур, която е главен редактор на изданието, даде да се разбере, че Мелания Тръмп едва ли има шанс да се появи на корицата на списанието в ролята си на първа дама на САЩ.

Мелания Тръмп, Ангела Меркел, хърватската президентка и едни от най-могъщите жени на света лъснаха по бански! Уникални СНИМКИ (18+)

И това е въпреки акта, че бившата съпруга на Доналд Тръмп Иванка и дъщерята им, която също се казва Иванка, се появиха на страниците на Vogue.

Най-великите мъже на света изгубиха ума и дума от облеклото на Иванка Тръмп (СНИМКИ)

„Очевидно е, че тези жени до известна степен вдъхновяват други дами. Но в същото време съм сигурна, че сега не е времето да го правим – да изтипосаме Мелания на корицата ни. Трябва да преценим ситуацията от всички страни и мисля, че сега е моментът, в който трябва да го направим”, мотивира се Уинтур.

Мелания Тръмп и Брижит Макрон ошашавиха всички с тоалетите си! Показаха секси и дълги крака, а после… (СНИМКИ)

Личният фризьор на Мелания Тръмп се оказа повече от неин стилист и издаде суперпикантерии за нея (СНИМКИ)

Но изказването й силно разстрои Мелания. Стигна се дотам чак от Белия дом да излязат с официално позиция.

Но как се разигра скандалът, както и много снимки, ще видите на jenata.blitz.bg