Тази удивителна история се е случила в Ню Йорк. Трейси Парк и съпругът й имали само един син. Един ден двойката решила, че би било много хубаво да имат още едно дете. Въпреки това, благодарение на поредица от щастливи изненади, в рамките на една година съпрузите се сдобили с цели четири бебета.

Преди 10 години Трейси и съпругът й Питър решили да станат родители. Жената забременяла без проблеми и на бял свят се появил прекрасният им син Хънтър. След раждането на бебето съпрузите наблегнали на кариерите си и дълго време на мислели за други деца.

Меган Маркъл с жесток гаф след раждането, всички още са в шок!

Когато и двамата надхвърлили 40-те, решили, че ще е много хубаво, ако си имат още едно дете. И се заели с изпълнението на задачата, преди да е станало прекалено късно.

Цяла Германия говори за чудото с тези близначки, родени... (СНИМКИ)

В продължение на година Трейси опитвала да зачене, но всички опити завършвали без резултат. Лекарите казали, че единственият им шанс отново да станат родители, е Трейси да се подложи на ин витро осеменяване. Съпрузите се вслушали в съвета на специалистите, но нито една от четирите процедури не била успешна. 

Как след болезнените неуспешни опити нюйоркчанката все пак успяла да стане майка на четири деца в рамките на година, четете в jenata.blitz.bg.