Човешката енергия е фина структура, която се нуждае от постоянно външно презареждане. Ако нещо действа разрушително на биополето ни, то не само ни лишава от жизнената ни енергия, но и от късмета ни.

Всеки човек е свързан с центъра на изобилието на Вселената чрез специални микровълни, които излъчват тялото и душата му. Ако човек има слаба енергия, връзката с Вселената става все по-слаба и тя много трудно чува желанията му. Късметът посещава такива хора много по-рядко.

Бързо изхвърлете или почистете тези неща в дома си, преди да са ви съсипали живота!

Недостигът на жизнена енергия се отразява лошо и на имунитета ни - емоционален и физически. Всеки човек се нуждае от емоционална защита, за да преживее съмненията и да се бори с негативите, които му пречат да постигне желанията си. Отслабващата аура прави човека склонен към депресия и апатия, умора и лошо настроение.  

Веднага се отървете от тези пет неща, които имате в дома си, иначе… (СНИМКИ)

Третата опасност, която заплашва всеки, който позволи биополето му да отслабне, са лошите очи. Енергийният ви щит ще работи по-зле и е твърде вероятно да станете жертва на лоши очи. Хората със слабо биополе са силно податливи на проклятия или любовни магии.

Кои вещи в дома ви са в състояние да унищожат биополето ви и да ви навлекат куп проблеми, можете да прочетете в jenata.blitz.bg.