Неотдавна бившата първа дама на САЩ Мишел Обама скандализира всички с облеклото си. Малцина обръщаха внимание на грима и прическата й, защото всички погледи бяха приковани към странните й дрехи. А като споменахме грим, то от jenata.blitz.bg припомнят че преди време личният гримьор на сегашната първа дама на САЩ Мелания Тръмп издаде куп пикантерии за нея.

Оказа се, че гримьорите на известните дами в американската политика обичат бая да говорят и да издават пикантни тайни.

Такъв е случаят и на Карл Рей, който е известен гримьор от Вашингтон. Той е горд собственик на козметичното студио One80. Той работи с някои от най-влиятелните жени в политиката, включително бившата първа дама на САЩ Мишел Обама. Освен нея клиентки са му и членовете на Върховния съд Нанси Пелоси и Соня Сотомайор, съдия Елена Каган, сенатор Кирстен Джилибранд, Нанси Пелоси и Валери Джарет.

Карл Рей реши да разкрие странната си лична история. Той сподели, че още като 14-годишно момче много е обичал да гледа сутрин как майка му се гримира. „Малко след това родителите ми се разведоха. Една сутрин предложих на майка ми да я гримирам, защото мога да го направя и по-добре. Така и стана. Това бяха нашите мигове на общо щастие”, спомня си Карл. 

Така неусетно той започнал да се занимава професионално с грим. Когато бил на 20 години работил в известния хотел „Четири сезона”. Тогава един ден изненадващо получил писмо от Белия дом, което било свързано с Мишел Обама.

Но какво е пишело в него, какви пикантерии издаде Карл за Мишел и Барак Обама, както и много снимки ще видите на jenata.blitz.bg