Тази напитка веднага привлича вниманието с брилянтна комбинация от храни, които съдържа. Според аюрведа, сладките плодове умело са съчетани със зеленчуците, за да помогнете на храносмилателната система да работи, пише zajenata.bg
Тъй като се пие сутрин на празен стомах, този коктейл значително ще ускори метаболизма ви.

Ефектът трае през целия ден. Коктейлът за отслабване у дома се приготвя много лесно - важно е да имате под ръка блендер. Тази напитка придобива популярност благодарение на необичайно богатия си вкус. Силно препоръчваме да го опитате. Домашен коктейл за загуба на тегло.

И това е интересно: Чудодеен еликсир от Библията лекува пневмония и грип - Четете още на най-полезния здравен сайт zdrave.to

Рецепта:  
- 300 грама спанак
- 1 банан
- 1 ябълка
- 1 круша
- 1/2 чаша вода

Приготвяне:

Смесете всички съставки в блендер. Ако е необходимо, към коктейла може да добавите щипка канела или джинджифил на прах, което само ще увеличи неговата ефективност и ще подчертае неговия вкус.

Мазнините по корема и бедрата често са резултат от неправилно храносмилане и лош метаболизъм. Домашно приготвеният коктейл за изгаряне на мазнините ще подобри положението. Тази рецепта е подходяща за загуба на излишното тегло, а след една седмица храносмилателната система ще започне да работи като часовник!