Съвсем наскоро от jenata.blitz.bg ви разкриха как една коледна трагедия е почернила живота на кралица Елизабет II. Освен това се оказа, че до ден днешен тя тъпче вековна традиция заради смъртта на най-близкият й човек.

Но сега се появи нова неприятна новина за Кралицата на Великобритания. 

Традиционно всяка година тя отправя апел за Коледа. Този път тази традиция се превърна в истински скандал. Не само това мнозина заявиха, че е претърпяла истинско бедствие, направо ПР катастрофа с това си обръщение.

Призивът на кралицата предизвика буря от дискусии в социалните мрежи. Елизабет II изнесе реч в Бялата зала на Бъкингамския дворец – именно от там тя най-често изнася речите си, излъчвани по телевизията.

Страшна бомба тиктака в Бъкингамския дворец! Елизабет II е в паника заради чудовището Маркъл (СНИМКИ)

За да се обърне към поданиците си британската кралица бе избрала копринена рокля с дантела, допълвайки образа си със златна брошка с диаманти и рубини. Но облеклото на Елизабет II не предизвика толкова голямо внимание, колкото различни предмети, изработени от истинско злато, които камерите в стаята разкриха. Не само това – от кадрите лъснаха и редица скрити детайли, които показват какво се случва в кралското семейство.

Лъснаха най-срамните моменти от живота на кралското семейство (СНИМКИ/ВИДЕО)

Но каква точно е катастрофа, която кралицата претърпя, какви са тези златни предмети и пазени тайни на кралското семейство, както и много снимки и видео ще видите на jenata.blitz.bg