Меган Брадли била на седмото небе, когато разбрала, че отново ще става майка. Тя и съпругът й Джош имали 3-годишно момченце и с нетърпение очаквали появата на новия член на семейството. 

След направения ултразвук радостта им станала двойна, защото се оказало, че бебето няма да е едно, а цели две. С две думи - Меган чакала близнаци, а семейството щяло да стане малко по-голямо от очакваното. 

Обикновено при многоплодната бременност рискът за здравето е по-голям. И тъй като Меган чакала близнаци, решила да се подложи на пълни генетични изследвания, за да може, ако има някакъв проблем, той да бъде установен в ранен стадий. След направените тестове лекарите се обадили на бъдещата майка, за да й съобщят резултатите. 

"Имаме хубави новини за вас, но и много лоши", й съобщили медиците. Добрата вест била, че еднояйчните близнаци - момиченца, били съвършено здрави. Лошата обаче направо шокирала Меган. 

Какво ужасяващо нещо са съобщили медиците на бъдещата майка и завършила ли е историята й с хепиенд, можете да разберете в  jenata.blitz.bg.