Манди Персли от Калифорния изгубила вследствие на ампутация дясната си ръка още в своето детство. Тя израснала, без да вижда някой, който да е имал същия проблем. 

Но сега възрастната Манди се сблъскала с възможност да помогне на момиче, оказало се в същата ситуация. 

Към Манди се обърнал неин приятел, който я попитал, дали тя не може да сподели свои снимки с момиче, което се родило без една ръка. 

И младата жена не само се съгласила, но и показала снимки, на които тя играе принцеса, за да вдъхнови малкото момиче. 

Все пак тя знаела по-добре от всички, какво преживява малкото момиче.  Фото  Facebook / Mandy Pursley

"Докато растях, не виждах нито в киното, нито по телевизията такива момичета, като мен. Беше ми необходимо доста време, за да разбера, че моята физическа особеност може да ме прави силна, красива и уникална", споделя Манди. 

 

В миналото Манди си била ушила сама балната рокля. При това за нея дори била направена специална стъклена ръка, която тя решила да "изгуби" по време на фотосесията за момичето, по подобие на кристалната обувка от приказката за Пепеляшка, пише в. "Метро". 

Младата жена решила да посвети своята фотосесия на всички малки момичета с особености, които се учат да живеят и да се ориентират в този жесток за инвалидите свят. Фото  Facebook / Mandy Pursley

"Надявам се, че знаеш, че си прекрасна. Напиши сама собствената си история и стани принцеса", отправила послание Манди към малкото момиче. 

Фото  Facebook / Mandy Pursley

Фотосесията си американката публикувала във "Фейсбук". Там снимките ѝ засегнал сърцата на всички. 
Те са споделени над 24 000 пъти. 

Превод и редакция: БЛИЦ