Всяка година законодателите на модата измислят нещо ново. А какво е най-вървежното по време на отпуските? Банските, естествено. Този път моделките засипаха Инстаграм със снимки в новите "голи" бански и, съдейки по всичко, този "писък на модата" изглежда е успял. 

Не е тайна, че за всяка моделка външността е изключително важна, тялото трябва да е стегнато като струна, но как тези дадености да бъдат демонстрирани в цял бански?  
Коллаж © Instagram / bellaagolden и kourtneykardash

 
Правилата на Инстаграм обаче не трябва да бъдат нарушавани, както и моралните принципи, а всеки път гърдите да бъдат закривани с ръце или туширани с фотошоп е много досадно. 

 

Коллаж © Instagram / oliviaculpo и memu.conteh

И точно тук на помощ на момичетата се притекли банските с естествени телесни отенъци, които в мрежата веднага били кръстени "голите", пише "Ню Йорк Таймс". 

Коллаж © Instagram / alessandraambrosio и angelcandices

И действително, ако моделката правило избере цвета, то банският може да бъде търсен по тялото ѝ седмици наред. 

Коллаж © Instagram/karajewelll

Също така нищо няма да пречи на феновете да се наслаждават на извивките на телата им.  

Коллаж © Instagram/lifeofamandariley

В тези "голи" бански вече бе забелязана бизнес дамата Кортни Кардашиян, супермоделът Бела Хадид, "Мис Вселена 2012" Оливия Калпо и много други.  

Коллаж © Instagram/devinbrugman

 Остава само да се надяваме, че модата на "голите бански" ще се задържи по-дълго, за да може на бял свят да се пръкнат още много прелестни снимки. 

Коллаж © Instagram / annaherrin и erikacostell