В началото на месец юни тази година Съветът на американските модни дизайнери раздаде традиционните си награди. И така модният Олимп се сдоби с поредната си богиня, която успешно конкурира по стил звезди като Наоми Кембъл и Риана. 

"Интересно ми е къде е моят чек?", попита най-новата модна икона в свое скорошно интервю, когато й зададоха въпрос дали знае, че неволно е насърчила Google да създаде една от най-популярните си услуги - Google Images.

Този секси модел наложи новата мода при банските костюми, бюстът ви ще изглежда много апетитно! (СНИМКИ)

Нейната зелена рокля Версаче от церемонията по връчване на наградите Грами през 2000 г. предизвика огромен интерес сред интернет потребителите, а от Google просто не бяха в състояние да задоволят всички търсения за снимки на певицата.  

Мелания Тръмп отново демонстрира класа и плени японския император с... (СНИМКИ)

Том Форд не пропусна да спомене това от сцената на Бруклинския музей, връчвайки на победителката не малък камион с пари, който тя все още очаква от американската корпорация, а скромна статуетка на CFDA като икона на стил.

Името на ослепителната богиня, която се възкачи на модния Олимп благодарение на изтънчения си и уникален стил, ще разберете в jenata.blitz.bg.