Жителката на Вашингтон до толкова се отчая от личния си живот, че реши да проведе допитване сред бившите си. Кети за целта създала анкета, в която участниците е трябвало да отговорят, защо те са се разделили с нея.

При това в допитването участвали не само онези, които са имали сериозни отношения с момичето, но и младежи, с които момичето е прекарвало само една нощ, пише в. "Сън".

Приятелят ми е психопат: как да разпознаем мъжа тиранин

В частност, в анкетата е имало въпроси като "Какво не е било както трябва с Кети?", "Какво не е било наред с теб?", "В какъв момент ти разбра, че нищо няма да се получи?". Също така, момичето без притеснение питало, дали участникът може да ѝ препоръча някой свой познат и го моли да му даде неговия номер. В края на анкетата момичето написало: "Кети не може да седи сама вечно!;)".
 За анкетата на Кети стана известно, след като нейна приятелка разказала за нея в Туитър. Постът на практика почти веднага станал хитов и успял да събере над 20 000 лайка и 4 000 репоста. При това мнозина потребители отбелязаха, че това наистина е една гениална идея. 

Превод и редакция: БЛИЦ