Много често в ежедневието си се сблъскваме с необичайни истории. За съжаление, в повечето случаи не им обръщаме внимание. 

Една такава невероятна история ще ви разкажем днес. Тя е от живота на едно най-обикновено семейство с три деца, които живеели в хубава къща и разполагали с всички необходими удобства. 

Един ден госпожа Бригет разбрала, че е бременна с четвъртото си дете. Бременността протичала много добре, Хъни била спокойна и щастлива и се наслаждавала на възможността, че ще стане майка за четвърти път.

ВИДЕО бебефон засне бяла ръка да докосва спящо дете, майка му онемя от ужас!

Радостта на господин и госпожа Бригет била огромна, когато лекарите им съобщили, че бебето няма да е едно, а ще са цели две. 

Раждането минало по мед и масло, бебетата - момче и момиче, се появили на бял свят с цезарово сечение. Проблемите започнали след това.

Родители сложиха гумена ръкавица, пълна с ориз, върху бебето си! Причината е потресаваща

След раждането състоянието на Хъни рязко се влошило. Лекарите й открили рядка патология - емболия на околоплодните води. Подобно усложнение се среща много рядко, но доста често завършва с летален край.  

Състоянието на младата жена ставало все по-зле и по-зле и когато всички се готвели за най-лошото, съпругът й забелязал нещо много интересно на една от старите й снимки, което преобърнало хода на събитията.

Какво точно забелязал г-н Бригет и какво се случило с умиращата му съпруга след това, четете в jenata.blitz.bg.