Случвало ли ви се е да се разделите с някого, без да разберете какво точно се е случило? Тръпката я е имало, отношенията ви са протичали повече от обещаващо и един ден, като гръм от ясно небе, той си тръгва. Трае ли любовта три години?, както пише Фредерик Бегбеде или чувствата в един момент просто се променят, отслабват и накрая изчезват. Сексологът Наталия Кобилкина разкрива тайните подбуди на мъжете за раздялата. Вижте ги:

Една от най-главните причини е фактът, че на мъжете им писва. Ако след дълъг период от време, все още няма нещо общо между вас, то е нормално искрата да изгасне. Свързващото звено може да е дете, дом или дори общ бизнес. Важно е да създадете нещо заедно, което да ви дава обща посока.

Друга причина вашият мъж да прекрати връзката е промяната във вас самите. Жените също се променят, започват работа и искат да градят кариера. В такива случаи мъжът ви може да се почувства излишен и да реши, че няма какво повече да даде във връзката.

Ако една жена няма нужда от партньора си, той веднага ще го усети и ще я напусне.

Може би най-честата причина да ви зареже партньорът ви е обсебването и контролът над него. В такива ситуации мъжете търсят начин веднага да избягат от „робството“. Затова, дами, избягвайте прекомерния контрол, както и му давайте въздух от време на време. Повтаряйте си: „Ако обичаш нещо, го пусни на свобода. Ако не се върне при теб, значи никога не е било твое.“ Клише, но истина.

Източник: "Дарик"