Фитнес треньорката и бъдеща майка твърди, че има най-доброто дупе в Русия. 26-годишната Екатерина Абдулбариева от Краснодар е популярен личен фитнес инструктор и инфуленсър. 

Рускинята със завидни форми има над 64 000 фена в Инстаграм и редовно публикува в мрежата видеа с тренировки, твърдейки, че именно тези упражнения са ѝ помогнали да оформи дупето си. Също така жената настоява, че тренира дори по 10 пъти на ден. 

Преди да забременее, нейният брутален фитнес режим се е състоял от тренировки по всяко време между 7 часа сутринта и 23 часа вечерта. 

Фанатичката на тема фитнес обяснява: "Прибирахме се у дома около 11:30 часа или около полунощ, лягахме си около 02:00 часа. Всеки ден бе като една постоянна брутална тренировка". 

Екатерина е разработила своя собствена фитнес програма, която да ѝ позволи да постигне максимални резултати за възможно най-кратко време. 

"Ако искате да промените тялото и живота си, то вие просто трябва да действате, а не да прекарвате часове пред телефона си и да се измъчвате, че нещата не вървят по начина, по който искате", казва амбициозната брюнетка. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

РОЗЫГРЫШ МЕСТА В МАРАФОН ⠀ Пришлось удалить и выложить снова, потому что Инстаграм не показывал этот пост в ленте ‍️ ⠀ Поэтому попробуем снова. Правила просты: Быть подписанным на меня и на страничку марафона @abdulbariev_team Написать комментарий «Хочу в марафон» и обязательно отметить подругу, которой это интересно. Количество комментариев неограниченно. Ожидать розыгрыша. О дне розыгрыша я сообщу в Сторис. Скорее всего это будет воскресенье. Всем девочкам удачи ⠀ И напоминаю, что сегодня и завтра действует отличная скидка на участие. Таких скидок давно не было Подробности в Сторис #абдулбариева_марафон

A post shared by В ожидании чуда (@ekaterina_abdulbarieva) on

Освен, че участва в конкурси за бодибилдинг, Екатерина казва, че често е твърдо заета да тренира в залата за фитнес, да се види с приятели или дори да се порадва на разхода в парка, преди да се прибере у дома. 

"Излизаме рано сутринта, връщаме се около полунощ. Така са направени нашите приоритети. Но ние много харесваме това, което правим. Препоръчваме ви да направите същото", споделя тя.