През последните няколко седмици херцогинята Кеймбридж Кейт Мидълтън се появи с доста нови и стилни тоалети: палто с пелерина на Mulberry, дълга рокля от шифон на Gucci, блестящ аутфит от Missoni. Определено съпругата на принц Уилям много внимателно подбира всеки един детайл от тоалета си.

Херцогинята Кеймбридж и нейният стилист са наясно с това как трябва да изглежда Катрин, когато се появява пред обществеността. Затова и вече не са склонни да се съгласяват сляпо с всичко, което модните марки предлагат. 

Кейт Мидълтън направи шокираща изповед, свързана с трите й деца (СНИМКИ)

На приема в Бъкингамския дворец в чест на 50-ата годишнина от обявяването на Чарлз за принц на Уелс Мидълтън се появи в шифонова рокля в бледоментов цвят с яка.

Дълги годни Кейт Мидълтън криеше голяма тайна, но сега сама си призна, че е… (СНИМКИ)

Всички започнаха да се чудят кой е дизайнерът на стилния тоалет. Малко по-късно стана ясно, че ментовата рокля на Мидълтън не принадлежи на нито един световноизвестен моделиер. 

Защо съпругата на принц Уилям реши да повери тоалета си на най-обикновен шивач и как успя да укрепи позициите си в кралското семейство с помощта на една рокля, можете да прочетете в  jenata.blitz.bg.