рудно е да си представим жилище, в което да няма огледала. В далечното минало обаче хората са се справяли и без тях. Сега обаче те толкова много са навлезли в ежедневието ни, че даже някои от нас си го носят и в джоба или чантата.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме какви глупости правим, които тотално съсипват дома ни. Споделихме ви и кои 7 неща моментално трябва Да изхвърлите от дома си, защото носят безпаричие, нещастие и болести.

Огледалата обаче не изпълняват само полезна функция. Те са и вътрешна украса. Този предмет от домакинството обаче се свързва с мистицизъм и паралелния свят.  Ако вярвате в тези неща, то е редно да ви кажем кои са шестте места, на които в никакъв случай не трябва да позиционирате огледалата в жилището си.

12 неща, заради които в дома ви цари вечен безпорядък (СНИМКИ)

Огледалото е проводник на сила от друг свят. Много зависи на кое място ще бъде поставено, защото може да носи съответно положителна или отрицателна енергия.

Ето кои са най-лошите места за поставяне на огледала.


Вижте на кои места в дома си не трябва да слагате огледала, защото може да си докарате бедност и нещастие в живота си, на jenata.blitz.bg