Няма жена, която да не разполага поне с милион и едни ластика за коса. Каквото и да си говорим това е аксесоар, който всяка представителка на нежния пол използва, ако не ежедневно, то поне по няколко пъти в седмицата.

За да не ставаме жертви на модните клопки от jenata.blitz.bg преди време ви разкриха кои са четирите прически (и аксесоари за коса), които превръщат всяка жена в селянка.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще поговорят по-специално за силиконовия/гумен ластик за коса. 

Преди това обаче от jenata.blitz.bg държат да припомнят, че споделиха шокиращата история на една млада жена, която цел живот носеше ластик на ръката си, но след 30 години жестоко съжали.

И така – да се върнем на силиконовия ластик. За негов изобретател се смята красивата блондинка Софи Трелс-Тведе. Швейцарката е собственичка на компанията Invisibobble, която „бълва“ най-голяма част от ластиците за коса по света.


Софи Трелс-Твед

Оказа се, че една нелепа случка от преди 18 години я е накарала да направи това гениално изобретение, което не променя и улеснява визията на всяка жена.

Но каква е шокиращата тайна, която се крие зад изобретението на силиконовия ластик за коса ще научите на jenata.blitz.bg