Само преди няколко дни от jenata.blitz.bg ви разкриха, че вагината на жените може да страда от депресия. Преди това ви споделихме „умозаключенията” на мъж, който се опита да обясни разликата между вагина и вулва. Непосредствено преди това една гинеколожка шокира всички като заяви, че съществува „зимна вагина”.

От jenata.blitz.bg също така ви разкриха каква е шокиращата истина за женската еякулация по време на оргазъм. Малко след това пък мъжете си признаха как усещат интимните части на различните жени по време на секс.

Разбира се има и доста странни неща, свързани с интимните части на жените. От jenata.blitz.bg ви разкрихме защо азиатките не се бръснат, а най-милото си го пазят космато. Доста преди това пък ви показахме как сестрите Кардашиян шокираха всички с шестте съвета, свързани с женските полови органи, които дадоха без никой да им ги е искал.

Сега обаче от jenata.blitz.bg се натъкнаха на друг странен феномен, свързан с женските интимни части. Оказа се, че вагината на жената се променя с годините.

Но как точно става това ще научите само на jenata.blitz.bg, където ще видите и много снимки.