Когато настъпи дългоочакваният момент, бъдещата булка тръгва да обикаля сватбените салони в търсене на перфектната рокля. Но има и такива дами, които предпочитат да заложат на по-нестандартна визия, с цел да разкрият своята индивидуалност.

Е, мили момичета, имаме добри новини за вас.

В социалните мрежи се появи най-новата тенденция – сватбен прозрачен гащеризон. Да, точно така! Прескачаме роклите и директно преминаваме към гащеризоните.

Испанска дизайнерка създаде нестандартното облекло, което се прикрепя към кожата толкова плътно, че е почти незабележимо. Създава се илюзията, че дамата е гола. По дължината на дрехата обаче, на стратегически места са избродирани цветя, а за изработката на целия тоалет са използвани повече от 200 кристали.

Една от най-известните испански актриси Кристина Педроче прикова погледнете към себе си, след като реши да облече гащеризона в новогодишната нощ.

Едно от предимствата на този вид тоалет е, че в него булката ще се чувства много удобно през целия сватбен ден. А и кой младоженец не би се зарадвал на прозрачното фино облекло?

Носенето на този тип булчински гащеризон пред предстоящия ви съпруг е забавно (или пък не), но да излезете облечена така пред цялото семейство и приятели се изисква истински кураж. Трудно ни е да си представим, че облеклото ще се превърне в хит, но ако се осмелите да го облечете, със сигурност ще бъдете неотразима в сватбения си ден.