На кого ви напомня това момиче? Подсказване: тя не само, че е притежателка на ефектна външност, но е и участничка в популярни риалитита, а също е и звезда в социалните мрежи. 

Фото  Instagram / laurengoodger

Ако вие сте си помислили за Ким Кардашиян, то вие сте си помислили правилно. Запознайте се: това е нейната британска версия Лорен Гидуър. Всичко си съвпада: пищни форми, армия от почитатели в Инстаграм, снимки в риалити шоута, куп братя и сестри. А и още цяла торба скандални с нейно участие.  

Фото  Instagram / laurengoodger

Лорен е на 34 години. Пътят ѝ към успеха започва от британското телевизионно шоу "Единственият начин е Есекс", в който тя се снима в течение на две години. 

Освен това, тя участва в проекти като "Звезди на леда", "Биг Брадър", "Звезди на срещи". Преди да започне телевизионната си кариера момичето е било секретарка.

Фото  Instagram / laurengoodger

През 2016 година Лорен вече се къпе в лъчите на славата. Но, съдейки по всичко, тя също е успяла да си спечели и доста врагове,. Момичето отвори в Лондон салон за красота. Не минаха и 24 часа и той бе нападнат от неидентифицирани нападател. Те счупиха витрината и се опитаха да подпалят салона. За щастие сериозни щети и жертви нямаше. 

Фото  Instagram / laurengoodger

Не всичко се развиваше гладко и в самите риалитита. В първото тя участва заедно със своя приятел, с който са заедно от 15 години. Двойката се разделя няколко пъти. Лорън имаше романи с богати мъже. по време на снимките на "Звезди на лед" тя направи спонтанен аборт.  

Фото  Instagram / laurengoodger

Лорен дълго време се бори с излишните килограми. Тя многократно е казвала, че е отслабнала благодарение на диети и фитнес, но хейтърите твърдят, че всичко се дължи на липосукции. 

Също така моделката рекламираше в социалните мрежи препарат за отслабване, който уж ѝ помогнал да отслабне за три седмици с пет килограма. По-късно обаче тя призна, че не го е пробвала. 

Фото  Instagram / laurengoodger

Критиците също редовно я хапят за увлечението ѝ по пластичната хирургия. Впрочем, Лорен никога не е криела, че има импланти на някои места в тялото си. 

Фото  Instagram / laurengoodger

Лорен много емоционално приема критиките по адрес на тялото си. По думите ѝ, когато тя се е снимала в риалититата, повечето участнички са били слаби, а тя е чувствала натиск относно своята фигура. Затова моделката отделя на външността и тялото си изключително много внимание. 

Фото  Instagram / laurengoodger

Инстаграм веднъж блокира Лорен за твърде откровено съдържание. Сега тя има профил в OnlyFans - там феновете могат да се насладят на наистина горещи снимки на звездата, която тя не може да публикува, поне срещу заплащане, никъде другаде.   

Фото  Instagram / laurengoodger

В момента Лорен излиза с бившия на певицата Кейти Прайс. Чарлз Дури е с 11 години по-млад от нея, но това за него не е новост - Кейти бе с 19 години по-възрастна от него. 

Фото  Instagram / laurengoodger

Превод и редакция: БЛИЦ