В началото на април 2021 година кралица Елизабет II и цяла Великобритания потънаха в скръб. Причината бе кончината на принц Филип. От jenata.blitz.bg припомнят, че на погребението на херцога на Единбург обаче се случи нещо невероятно – кралицата направи нещо, което не бе правила през целия й съвместен живот с Филип.

Междувременно стана ясно, че покойният принц от дълги години лично е планирал погребението си, но редом с това той приготвил една много пикантна тайна, която мнозина не видяха, но от jenata.blitz.bg споделиха каква е тя.

Сега обаче приятел на принц Филип издаде повече от шокираща тайна за него. Оказа се, че от деня на сватбата му с кралицата до почти сетния си дъх той правил едно и също нещо. Или по-скоро носил едно и също нещо.

„Сватбата на Филип и Елизабет бе през 1947 година в Уестминстърското абатство. Тогава той бе с много красиви, маркови, черни обувки. Сватбата им бе преди 74 години“, казва приятелят на покойния херцог лорд Каран Билимория, който е лорд Каран Билимория.

Но какво нещо е вършил принц Филип в продължение на над 60 години, а мнозина не са разбрали, ще научите на jenata.blitz.bg