В светлината на последните световни събития, свързани с коронавируса, само неколцина смеят да правят планове за бъдещето. В това число оказа се, че попадат Кейт Мидълтън и принц Уилям. Херцозите на Кеймбридж са изправени пред сериозен кръстопът – те трябва да решат съдбата на първородния им син.

Принц Уилям издаде голям семеен проблем! С Кейт берат ядове заради… СНИМКИ

„В момента в Бъкингасмкия дворец ври и кипи. Всички са в недоумение какво ще се случи с принц Джордж. Скоро той ще навърши седем години, но щом стане на осем, по вековна кралска традиция в живота му трябва да настъпи голяма промяна“, казва източник от британския кралски двор. 

От jenata.blitz.bg припомнят, че преди време от Бъкингасмкия дворец се разпространи грандиозната новина, че подготвят принц Джордж за крал на Великобритания.

От jenata.blitz.bg уточняват, че преди време стана ясно, че първородният син на херцозите на Кеймбридж и сестра му принцеса Шарлот са изолирани заради коронавируса. През последните няколко месеца те са на дистанционно обучение.

Травма от детството на принц Уилям обаче ще се окаже решаваща в бъдещето на малкия Джордж. 

Какво обаче трябва да се случи с него, щом навърши осем години, и защо Кейт и принц Уилям са на кръстопът ще научите на jenata.blitz.bg