Безспорно съпругата на британския принц Уилям е една от най-красивите, стилни и обсъждани жени не само на Острова, но и по целия свят. Кейт Мидълтън не веднъж е определяна за модна икона.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкриха в снимки едно шокиращо разкритие за херцогинята на Кеймбридж. Оказа се, че от 2012 година до ден днешен тя прави нещо, което никой не бе забелязал, а то се навира в очите на всички.

Междувременно от jenata.blitz.bg ви показаха и фотоси, които доказаха колко плашещо много общи неща има между Кейт, съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, и покойната им свекърва принцеса Даяна.

И като стана дума за бившата американска актриса Меган, то трябва да припомням, че не само се появи сензационна информация за нероденото й дете, но и тя и Кейт имат 10 тайни за красота и стил, които от jenata.blitz.bg разкриха в снимки.

Но да се върнем към Кейт Мидълтън. 37-годишната херцогинята на Кеймбридж е следвана непрекъснато от фотографи, които улавят всяко нейно движение. Именно папарашките снимки, на които от jenata.blitz.bg попаднаха, разкриха необичайни тайни за нея.

Но какви пикантерии изплуваха от снимките й, правени през годините, ще научите на jenata.blitz.bg