Астрологът Павел Глоба нарече октомври месеца на парите и уточни, че три знака от зодиака ще имат особено голям късмет в това отношения. 

Мнозина ще са тези, които ще усетят успеха, но само някои от тях - най-трудолюбивите и най-упоритите ще успеят да го запазят, заяви експертът в изготвяне на хороскопи.

Полезно! Секси модел знае 6 трика, с които загадъчно да се разголи в жегите, без да евтинее

Като цяло октомври 2019 г. е много паричен месец и носи радостни изненади на почти всички.

Началото на месеца се характеризира с финансов прилив за хора, склонни към спокоен начин на живот и заседнала работа. Те ще срещнат сътрудници отдалеч, с които до края на октомври ще реализират най-смелите си идеи.

До средата на месеца съдбата ще даде парични награди на хората, които водят активен начин на живот и се трудят в сферата на спорта. Добрата подвижност и максималният успех ви им донесе доста осезаемо увеличение на заплатите.

Шокиращо ВИДЕО на живо! Блогърка оплешивя, опитвайки да изсветли косата си

Краят на октомври може да се нарече просто време на финансов бум, защото по това време поне по някакъв начин всички ще имат късмет.

Няма да има загуби и разочарования във финансовата сфера за никого през целия октомври и този факт радва и успокоява всички.

Най-успешен месецът ще бъде за три знака на зодиака. Парите ще потекат в живота им като бурен поток, който няма да изтече преди края на годината. 

Кои са тези знаци - научете в jenata.blitz.bg.