Специалистът по телекомуникации инж. Тони Боровинов от Сапарева баня и строителният инженер Ирена Влахова от Дупница се сгодиха. Вълнуващото събитие в живота им се случи по време на романтична лятна почивка на Черноморието. Тони поиска ръката на любимата си на брега на морето край Бургас с бижу уникат – диамантен пръстен.
 


Двамата влюбени приемат като знак на съдбата някои съвпадения в живота им. Тони изплакал в родилното отделение на болницата в Дупница на 3-и април 1992 година, само след часове в същата родилна зала на 5-и поела първия си дъх и любимата му Ирена, запознали се обаче чак след 19 години и искрата на силната любов пламнала.


Ирена е израснала във Варна, тя е дъщеря на бившия футболист Красимир Влахов, който е играл в „Марек“, „Спартак“ и „Черно море“. След приключване на професионалната кариера на бащата семейството се завърнало в Дупница, в момента братът на Ирена – Иван Влахов, играе във ФК „Марек“. Ирена също е спортистка, тренирала е дълги години художествена гимнастика в „Триадица“ – София.

Двамата влюбени се завърнаха от романтичното пътешествие и показаха снимки, запечатали вълнуващите мигове от годежа им.

„Запознахме се с Тони през 2011 година, наши общи приятели ни свързаха, предложението сега бе изключително вълнуващ момент по време на лятната ни почивка – разказа с вълнение Ирена Влахова. – И двамата избрахме професионалните ни кариери да стартират в България, засега не смятаме да ходим в чужбина, живеем в София“, каза Ирена и уточни, че фамилиите и на двамата имат собствен бизнес, нейните родители имат фамилен бизнес в Дупница, а родителите на Тони – в община Сапарева баня.

Източник: struma.bg