Великденските празници наближават с пълна сила. Всички знаем, че една от задължителните вкусотии на празничната трапеза е козунакът. 

Да се приготви домашен козунак в никак не е лесно начинание. Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg споделиха рецепта за това как да приготвим божествен Великденски козунак с шоколад и стафиди.

Важно при приготвянето на този деликатес е да съотношението на продуктите. Течните и сухите съставки трябва да са в такова съотношение, че когато втасва и се изпича, козунакът да не прелее извън контейнера. 

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще споделят как да приготвите най-лесния и мързелив козунак. Той не само, че е много вкусен, ами и има предостатъчно от необходимите „конци“.

Но как да приготвите най- лесния и мързелив козунак с много „конци“ ще научите на jenata.blitz.bg