Бившата моделка Емили Нолан реши да сподели необикновената си история. Когато била на 23 годни тя имала няколкогодишна връзка. Приятелят й обаче постоянно й набивал комплекси, че гърдите й не са достатъчно големи, стегнати и красиви.

„От шестнайсетгодишна бях моделка. Харесвах тялото си, харесвах и формите ми, но той ми каза, че „всички красиви жени имат големи цици”. Затова ми каза да си сложа силикон в гърдите. Послушах го, защото започнах да му вярвам, че не съм достатъчно красива нищо, че съм моделка”, спомня си Емили, която живее във Вашингтон.

Размерът сутиен, които Емили носила преди операцията бил 36B. След като си сложила огромните силиконови импланти в гърдите тя започнала да носи сутиен номер 36DD.

„Беше кошмарно. Тежеше ми ужасно много. Започнах да изпитвам болки в гърдите и гърба. Не само това. Всеки път щом повдигах ръце – я за прегърна нарцистичния ми приятел, я за да се облека или да направя някое упражнение чувах как имплантите в мен се движат. Те дори издаваха звук”, спомня си Емили.

И сякаш това не било достатъчно, ами и Емили видяла нещо шокиращо от долната страна на едната си гърда. То било точно на мястото, където лекарите срязали гърдата й, за да вкарат силиконовите импланти.

Но какво точно е кошмарното нещо, което Емили е видяла, какво се е случило с нея, както и много снимки ще видите на jenata.blitz.bg