Все по-често редица лекари заявяват, че България, че и светът, са изправени пред втора вълна от коронавирус. Всички помним времето, в което трябваше да се самоизолираме, да ограничим социалните си контакти и изобщо да променим изцяло живота си заради COVID-19.

Карантината свърши, но оказа се, че пораженията, която тя ни е нанесла са повече отколкото сме предполагали. Така например преди време от jenata.blitz.bg споделиха пред какъв нов ужас, породен от К-19, сме изправени всички.

Редом с това известният лекар д-р Евгений Комаровски посочи кои са местата, които са най-опасни и на които сме най-застрашени от това да пипнем COVID-19. В същото време диетоложката Марина Макиша пък разкри, че нов ужас може да споходи всички при самоизолацията.

„Самоизолацията „увреди“ всички. Карантината обаче най-много покоси имунната ни система, а тя е първата бариера, която ни защитава от коронавируса“, заяви водещият изследовател в Института по биомедицински проблеми проф. Сергей Пономарев.

Медикът обаче разкри, че все пак има как да подсилим падналата имунна система. 

Ако обаче искате да научите как може да стане това и успешно да се защитите от коронавируса, то посетете jenata.blitz.bg