В топлите летни дни много често вкъщи си приготвяме скумрия на скара. Повярвайте, вкусът и ароматът на рибата не могат да бъдат описани с думи...

Вчера ми се прииска да си спомня "вкуса" на лятото и реших да си приготвя тази рибка, но вместо скара, използвах тигана. Останах много изненадана, защото се оказа, че на вкус е почти същата.

Всички вкъщи са луди по салатката с цвекло на Джейми Оливър

А най-хубавото е, че и през студените дни ще мога да се наслаждавам на тази уникална вкусотия. 

Всичко се дължи на тайната съставка, с която я приготвяме. Намира се във всеки магазин и с нея рибката става неустоимо вкусна. 

От какво се нуждаете, за да приготвите всички с това непретенциозно, но изключително неустоимо ястие, четете в jenata.blitz.bg.