Учените са стигнали до извода, че дължината на определени пръсти е свързана с някои черти на характера.

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!


Всички сме наясно, че човешкото тяло не е напълно серазмерно и ръцете ни не правят изключение. Дължината на пръстите ни дори е различна, даже понякога и на ноктите.

Според британско проучване, за да установите дали половинката ви ще ви изневери е важно да погледнете дължината на два от пръстите й - безименния и показалеца. Опитайте се да ги измерите и сравните и ще разберете ще ви кръшкат ли или не. 

Всъщност учените са провели проучване, които показва, че въпросната дължина и съотношението й между тези два пръстта показва импулсивността на определен човек. 

Ива: С мъжа ми открихме тайната на божествения секс! 18+

Изследването е проведено от експерти от Оксфордския университет, в което взеха участие 474 души на възраст между 18 и 75 годишна възраст, включително 247 жени. Всички тези хора измериха дължината на пръстите си, дадоха доброволно свое ДНК за анализ и попълниха специални въпросници, за да могат хората да разберат повече за тях, връзките им и живота им. 

В резултат на това се стигна до интересно заключение за лявата ръка при жените. Казва се, че тя може да покаже дали жената ще изневери или не.

Вижте как да разберете дали жена ви ще ви кръшка на jenata.blitz.bg