Преди малко повече от месец Меган Маркъл роди първото си дете от любимия си – принц Хари. След раждането обаче хората започнаха активно да коментират, че херцогинята изглежда много „угоена” за разлика от съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме какви са били последните думи на принцеса Даяна, разказани от пожарникар цели 20 години след тежката катастрофа с нея. Споделихме ви и предсказанията на топ астроложка, която предрича нещо сензационно за принц Хари и Меган Маркъл.

Меган трябва да се стегне според фенове на кралското семейство, защото скоро я чакат многобройни приеми и пътувания. Преди дни тя се появи на първото си официално събитие след раждането, но сюрпризира неприятно всички. Хората в социалните мрежи коментираха, че херцогинята не е постигнала значителни резултати в борбата срещу излишните килограми.

Лекарите буквално онемяха! Тази маска ще ви отърве от бръчките!

Самата Маркъл обаче беше видимо в отлично настроение, без да й пука, че все още има да маха доста мазнинки от тялото си. Всъщност близки до кралското семейство издават как точно тя е решила да отслабне. Оказва се, че има плод, който е факир в борбата с излишните килограми.

Вижте кой е плодът, с който Меган Маркъл ще влезе за нула време във форма, на jenata.blitz.bg