45-годишната разведена Ема Роджърс от Сидни пътува по целия свят благодарение на големия брой богати мъже, които са готови да плащат за срещи с нея, пише в. "Мирър".

Ема Роджърс е била на шопинг в Китай, карала е ски в Колорадо, била е на круиз ои Средиземно море и не е похарчила за това дори и стотинка. Всичките развлечения на жената били платени от богати ухажори, които били готови да цакат по 10 000 британски лири за среща с нея.  

Почитателите си Ема намира в сайт за запознанства, в който си направила профил след развода, което станало преди пет години. Жената има собствен бизнес, свързан с пътешествия, но възможността да види света за чужда сметка се оказала по-примамлива.  "Пишех си с около 20 мъже, но имаше само 4 срещи. Затова пък всяка от тях струваше 10 000 британски лири", казва Ема.  


При това Ема твърди, че не би се срещнала с мъж, към който не изпитва нищо. Но пък и само с душа мъжът не може да я заинтригува. "Ако мъжът не е способен да ме осигурява, просто не ми е интересен", казва тя.   

Към момента нито една от срещите на Ема не е прераснала в нещо по-сериозно, но жената това я устройва напълно, все пак тя не бърза да се обвързва отново с оковите на брака. При това, пътешествията ѝ са постоянен източник на нови емоции, които я карат да не мисли за самотата. "Харесват ми екстремните преживявания с някой нов човек. Всичките тези забавления ме карат никога да не се чувствам самотна, защото постоянно срещам все нови и нови удивителни хора", разказва Ема. 

Превод и редакция: БЛИЦ