Всички са безумно щастливи щом открият любовта на живота си. Създаването на щастлива връзка е много трудно, но и наистина сладко.

Ревността обаче може да развали отношенията между мъжа и жената. Когато партньорът се съмнява във верността на половината си нещата понякога излизат извън контрол.

Да се съмняваш в човека до теб понякога е абсолютно неоснователно, а друг път напълно оправдано. 

В мрежата могат да се намерят какви ли не житейски истории по тази тема. Така например преди време от jenata.blitz.bg споделиха защо мъж се разведе със съпругата си в мига, в който видя снимки в Google maps докато търсеше по-кратък маршрут до работното му място.

Сега обаче мрежата прегря заради история с ревнива съпруга. Жената решила да издебне мъжа си и да провери телефонните му контакти, за да види има ли някой съмнителен номер.

Ето как започва историята, подлудила нета:

„Една жена започнала да рови в телефона на съпруга си. В списъка с контакти тя намерила три номера, записани като „Най-нежните докосвания“, „Сладка сълза“ и „Дамата на моите мечти“. 

Писмо от един „чехлю“ взриви мрежата

Младата дама била много ядосана и от ревност започнала да се обажда на тези номера за да разбере кого нейният романтичен съпруг е скрил под тези имена. 

Оказало се, че „Нежно докосване“ е телефонът на майка му, „Сладка сълза“ е на сестра му. А когато се обадила на номера „Дамата на моите мечти“...

Ако обаче искате да научите остатъка от историята, то посетете jenata.blitz.bg