Приложете тази смес и направете кожата си невероятно гладка. Редовното почистване на лицето и нанасянето на овлажняващ крем е част от ежедневната грижа за кожата.
В допълнение, се използват различни кремове и лосиони за борба с акне, намаляване на бръчките и тъмните кръгове под очите, премахване на белези.

Но какво, ако можете да получите всичко това с едно измиване? Това ще ви спести време и усилия, и ще направи кожата ви по-здрава.

И това е интересно: Билков еликсир за свежо лице - Четете още на най-полезния здравен сайт zdrave.to

 Характерна особеност е, че продуктите, които ще ви бъдат необходими са евтини и достъпни. Това средство намалява порите на лицето и помага да се отървете от акне и бръчки по кожата, също и предпазва кожата от слънчевата светлина. Използвайте го редовно и много скоро ще се превърнете в истинска кралица на красотата.
 
Необходими продукти:

течен кастилски сапун – ½ чаша
кокосово масло – ½ чаена лъжичка
етерично масло от лавандула – 10-15 капки
 
Начин на приготвяне:

Смесете кокосовото масло и течния кастилски сапун в малка купа.

След това добавете 10-15 капки етерично масло от лавандула. Разбъркайте добре и съхранявайте в бутилка. Измивайте с тази смес всеки ден, сутрин и вечер.

Само за една седмица ще забележите невероятни положителни резултати в състоянието на кожата. Тази смес ще ви помогне да получите по-блестяща и сияйна кожа.Кожата ви ще стане безупречна, мека и гладка моментално. Ще подобри тонуса на кожата и ще намали признаците на стареене, както и ще запази естествения блясък и влагата на кожата.
 
Така че, започнете да използвате този продукт още днес и ще получите красива и здрава кожа в рамките на 1 седмица.