Секс играчките влизат в живота на хората много активно. Магазините, където те се продават, стават все повече, а тези, които се стесняват да влизат вътре, могат спокойно да си ги поръчат онлайн. 

И ако са ви омръзнали традиционните дилда или гумени кукли, може да изберете нещо екстравагантно. Например - пениса на Аквамен или вибратор с главата на Дарт вейдър. 

Супергеройски секс

Всъщност серията с вибратори "Аквамен" е колекционерска. От тези играчки са произведени едва 500 бройки. 

В описанието се твърди: "Позволете на краля на седем морета да се гмурне в най-тъмните дълбини на тялото ви още днес!"

Според информация от сайта на производителите всичките бройки от пениса на Аквамен са вече изкупени. Но затова пък все още са налични анални разширители с щита на Капитан Америка за 60 долара. Дилдо с чука на Тор може да си поръчате за 110 долара, а ако си падате по Човека - пяк, ще трябва да се бръкнете с 99 долара. 

Комиксите и сериалите вдъхновяват и възбуждат милиони фенове по целия свят. Не по-малко фенове има и сагата "Междузвездни войни", затова производителите са помислили и за това. Вече може да масажирате различни части на тялото с помощта на главата на Дарт Вейдър. 

Продава се и мечът от "Игра на тронове".

Има и дилдо, инспирирано от "Пришълеца срещу хищника", но както казват създателите на тази секс играчка, тя не е за слабонервни. 

Има и играчки за любителите на анимационните филмчета. Например - може да изпитате удоволствие с помощта на вибратор, направен по мотиви на анимето "Сейлър Муун". "Вие се борите със злото на лунна светлина и завоювате любов на дневна? Тогава този вибратор е точно за вас, струва едва 99 долара", пише в описанието на продукта. 

БДСМ - ценителите също ще намерят своя асортимент. Цените на маски, наподобяващи кучешки глави варират от 50 до 500 долара. Има както мъжки, така и женски модели.

Производителите не забравят и за джаджите, с помощта на които може да правите орален секс. Те са измислили специална приставка за нос, която не е само е снабдена с филтри за комфортно дишане по време на интимните игри, но и вибрира, което увеличава усещанията в моментите на близост. 

Помислено е и за тези, които все пак харесват надуваемите кукли. Например - предлагасе силиконова извънземна от "Ареа 51". Тя е с три гърди, кожата й е лилава, устните - отворени, а очете й горят. На Amazon всички бройки са изкупени, желаещите могат да се абонират и да получат известие, когато отново бъдат пуснати в продажба. 
Но да си поиграете може не само с човекоподобни. Продават се също надувни прасета, овци и дори патици. Според производителите тези играчки могат да станат допълнение към костюмираните вечеринки. 

Превод БЛИЦ