През 2016 г. две огромни трагедии преобърнаха живота на световноизвестната певица Селин Дион. Първо почина любимият й съпруг, а два дни по-късно завинаги я напусна и брат й. 

Неочакваните загуби оставиха тежък отпечатък в живота на гласовитата канадка. И напълно естествено, тя изчезна от публичното пространство и се посвети на децата си. Едва тази година изпълнителката се съвзе от шока и реши, че трябва да се върне под светлините на прожекторите. Но го направи по такъв начин, че непрекъснато е в устите на хората. 

Тези звезди приковаха погледите с голите си рокли, каква е тайната

С всяка своя публична поява тя не спира да скандализира публиката. Всеки нов образ на канадката е претенция за стил, който обаче мнозина не разбират напълно.Тя не спира да шокира околните - или със странни асиметрични дънки, които изглеждат стилно на младите момичета, но върху нея повдигат много въпроси.

Или с тоалети, които напълно унищожават всичките й прелести, но за сметка на това подчертават недостатъците на зрялото й тяло...Сега звездата се подвизава в Париж и не спира да разбунва духовете. Последните й тоалети, с които блесна, направо ошашавиха всички. 

С какво 51-годишната певица успя да вбеси критиците, четете в jenata.blitz.bg.