Когато Селин Дион започна да се появява на публични места под ръка с младия танцьор Пепе Муньос, медиите веднага решиха, че световноизвестната певица си е хванала младо гадже.

И докато някои от феновете й се радваха, че звездата отново е успяла да открие щастието и любовта, други започнаха да я упрекват, че много бързо е успяла да прежали съпруга си Рене Анжелил, който загуби кованата битка с рака два дни преди рождения си ден през 2016 година.

Шокиращо! Сестрите Кардашиян качиха уникална СНИМКА, но, вглеждайки се в детайлите, феновете се втрещиха

Кончината на Рене се превръща в истинска трагедия за певицата. Дълго време тя не се появяваше пред публика, а когато най-сетне реши да го направи, феновете й с ужас установиха, че се е състарила страшно много. 

Виктория Бекъм призна за голяма лична драма! Певицата страда от болест, която е предала и на децата си

Но когато започна да се показва с 34-годишния Пепе, всички бързо забелязаха, че усмивката отново се е върнала на лицето й. Първоначално канадката реши да не коментира отношенията си с младия танцьор. Заради близостта, която двамата не спират да демонстрират, медиите много бързо решиха да им припишат любовен роман.

Преди дни световноизвестната певица разсея окончателно всички съмнения. Каква е скандалната истина за връзката й с младия артист, можете да научите в jenata.blitz.bg.