51-годишната Селин Дион буквално шокира феновете си. Всички пребледняха след шокиращото й облекло, което откриваше гледка към най-милото й. Певицата сякаш е оперирана от чувство за срам и не се притеснява да се покаже в буквално голата си рокля.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме шокираща снимка на Ким Кардашиян, която се появи в розов гащеризон, който буквално се бе впил в "най-милото" й. Споделихме с вас и каква рокля си бе купила една обикновена жена, но одеждата й успя да я превърне в истинска интернет сензация.

Още от преди Дион е известна със слабостта си към рокли с тюл и прозрачни материи. Облеклото, с което обаче тя посети Met Gala 2019, беше може би едно от най-смелите от всички, с които се е появявала досега.

Антония Петрова заголи пъпче две седмици, след като роди, всяка майка ще завиди на гледката (СНИМКИ)

Роклята, направена от Оскар де ла Рента, е украсено с дълги реснички, които трябва да прикрият всички интимни места. Е, за жалост ивиците се отвориха, а гледката, която лъсна, успя да стъписа не само фотографите зад обективите, но и всички присъстващи и фенове на изпълнителката на саундтрака на „Титаник”. Звездата показа много повече, отколкото трябваше и отколкото явно беше предвидила.

Вижте шокиращи СНИМКИ 18+ на Селин Дион, на които се вижда странното й облекло и "най-милото" й на jenata.blitz.bg