Много често се случа така, че когато някой стане знаменит неговите роднини се опитват да извлекат максимална изгода от това. 

Някои се опитват да изкарат малко пари на чужд гръб, други да станат известни и популярни, а трети успяват да получат и двете.  

Но на най-известния роднина това му идва като изненада отзад и често ситуацията придобива не най-приятния оттенък.  

Първата дама на САЩ в този план е голяма късметлийка, все пак нейната по-голяма сестра въобще не ѝ създава проблеми и дори подкрепя Мелания. 

Инес Кнавс живее затворен живот, без да привлича към себе си излишното внимание на журналистите.  

 

В профилите на Инес в социалните мрежи не могат да бъдат видени снимки от светски събития или скъпи курорти. 

Всичко, което тя публикува, са снимки с Мелания от детството и младостта им. 

Някои от тях са доста мили, а и винаги е интересно да се види каква е била мис Съвършенство като млада.   

 

 

Някои дори са на мнение, че Инес е решила да създаде в социалните мрежи олтар за възхищение на своята по-малка сестра, но, отчитайки тяхното силно приятелство и огромната сестринска обич, това си изглежда доста органично.  

 

И ето, че наскоро голямата сестра на мисис Тръмп в профила си в Инстаграм публикува корицата на априлския брой на списанието Ocean Drive от 1999 година,  на която тогавашната още 18-годишна Мелания Кавс позира по бански.  

Феновете веднага забелязаха рядката находка от миналото на моделка на първата дама на САЩ и не можеха да се сдържат от възторжените коментари. И все пак, Мелания на снимката е просто божествена.  

 

И самата Инес някога е била част от света на модата, първо пробвайки се като модел, а след това и като дизайнер. 

По някакви причини успехът не я застига, но в момента по-голямата Кнавс се занимава с друг вид творчество - изобразителното изкуство.  

 

 

Сестрите някога заедно са се преместили от Словения в Италия, където започнали своите кариери в света на модата и се подкрепяли една друга. До колкото е известно, родителите им са се преместили в САЩ много по-късно, когато момичетата вече били там, именно затова Инес е била опора и най-близък приятел на Мелания.  

 

Надяваме се, че и занапред сестрите ще продължат да поддържат тази здрава връзка и папараците няма да могат да ги докопат нито заедно, нито по-отделно. 

Превод и редакция: БЛИЦ