На 9 април 2021 година кралицата на Великобритания получи най-тежкия удар в живота й. Съпругът на кралица Елизабет II Принц Филип почина. Любимият на Лилибет (както самият той я наричал) бе погребан на 17 април.

От jenata.blitz.bg припомнят, че на погребението на принц Филип кралицата направи нещо, което не бе правила през целия им брак. Именно там се случи и нещо невероятно межу скараните правнуци на Филип – принцовете Уилям и Чарлз.

Мнозина знаят, че самото погребение е планирано лично от покойния Филип. Оказа се обаче, че той не просто е изпипал всеки един детайл ,ами дори е помислил за това как света да види погребението му и реакцията на близките му по възможно най-непринудения начин.

Нещо ужасно се крие зад най-култовата СНИМКА на Елизабет II и покойния принц Филип

Оказа се, че на погребението си Филип уредил да има скрит детайл. Тайна, която мнозина дори не са забелязали. 

Едва сега стана ясно какъв потаен човек е бил на погребението на принц Филип и каква е била неговата задача. Въпросният мистериозен мъж е бил на изключително видимо място – самият той е уловил всичко и всеки, но никой не е видял него.

За каква мистерия обаче иде дума ще научите на jenata.blitz.bg, където ще видите и много снимки и видео, които издават какво всъщност се крие зад въпросната тайна и мистериозния мъж