32-годишната Челси Диксън от Австралия знаела, че е с наднормено тегло, но дълго време не искала да се променя и постоянно си измисляла извинения, за да не предприеме нищо по въпроса. 

4 признака, че той ще бъде добър баща


Майката на 4 деца тежала 130 килограма. Тогава тя решила да спре да си прави снимки и да не се гледа в огледалото. 

"Всеки път, когато видех отражението си, започвах да се разстройвам. Затова през последните няколко години просто спрях да се оглеждам в огледала или да си правя снимки", казва Челси. 

Карина и Кери забременяха от един мъж, а когато дойде време да раждат...

Жената признава, че винаги е страдала от наднормено тегло. На 20 години Челси тежала 100 килограма, а след трите си раждания качила още 5 килограма. Когато родила и четвъртото си бебе, станало особено тежко. Тя не е имала време за абсолютно нищо. Точно тогава качила още 25 килограма. 

"Ядох уж само, колкото да оцелея. Нямах представа колко нещастна съм всъщност и колко е вредно това за мен. После започнах да ям, за да се развеселя"признава тя. 

В разцвета на силите си тя всъщност била мудна и едва се справяла с грижите на децата си. Лежала си на дивана и не е имала сили да се движи. 

Тогава една случайна снимка променила целия й живот. Челси отишла със семейството си на пицария и, когато фотографът на заведението снимал, тя попаднала неволно в кадъра.

Случаите на тези бременни са толкова уникални, че граничат с фантастиката СНИМКИ

"Сякаш бях забравила как изглеждам", признава многодетната майка. 

Вижте шокиращата промяна на Челси и как изглежда тя сега, след като се е отървала от цели 61 килограма, на Jenata.blitz.bg